Zastosowanie olejku z drzewa herbacianego

Zastosowanie olejku z drzewa herbacianego

Jak używać olejek z drzewa herbacianego w pielęgnacji skóry trądzikowej? Wzbogacanie produktów kosmetycznych Możesz dorzucić parę kropel olejku do produktów kosmetycznych, których używas ...

Czytaj dalej
Właściwości oleju abisyńskiego

Właściwości oleju abisyńskiego

Olej abisyński (crambe abyssinica) pozyskiwany okazuje się z nasion modraku abisyńskiego, zwanego także kapustą abisyńską, jednorocznej korzenia wywodzącej się z terenów Wyżyny Abisyńskiej we wschodniej Afryce i r ...

Czytaj dalej
Olej z pestek dyni- właściwości i zastosowanie!

Olej z pestek dyni- właściwości i zastosowanie!

Olej z prażonych pestek dyni ma cechy leczniczeZdrowy olej z pestek dyni  i zwiększa układ odpornościowy ciała na różnorodne dolegliwości. Stosuje się go głównie w przypadku ludzi chorujących na dolegl ...

Czytaj dalej